Categories: Aktualitete

A Janë Thaçi, Veseli, Krasniqi Dhe Selimi Her.onj Të Gjallë Të Kosovës?

Kr yetari i Par.tisë De mokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka thënë se Hashim Thaçi, Kadi Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi janë h eronjtë të gj allë të Kosovës.Sipas tij, këto katër pe rsonalitete janë si nonim i li risë dhe pa va rë si së së Kosovës.

Advertisement

“Hashim Thaçi, Kadi Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi janë he ro nj të të gj allë të Kosovës, ja në si no n im të li risë dhe pa va rë si së tonë. Ata që di k ur e kr ijuan hi storinë – sot po e mb rojnë nga pë rpjekjet për ta ri shkr uar atë”.Ne se jeni keni m e n di m tnd ry sh em na shkru a ni ne ko mentet me po shte ju jemi fa le nd e ru es per an ke ten ?

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

1 min ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

1 hour ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

1 hour ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

1 hour ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

1 hour ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

1 hour ago