Categories: Aktualitete

A ka ardhur ne pushtet Albin Kurti permes lajmeve te rrejshme?!

Matoshi: Kjo Qeveri e haj,ma live nuk i beson shkencës sepse ka ardhë në pusht,et përmes lajmeve te rrej shme.Gazetari Halil Matoshi ka kritikuar sërish Qeverinë Kurti rreth v ak sijn,ave, në këtë rast për refuzimin e tyre nga dy shtete evropiane.Sipas Matoshit, kjo Qeveri nuk I beson shkenc,ës por bestyt,nive.Ja shkrimi i plotë: Qeveri popull,ore dhe populli – Qeveri; Qeveria e Kosovës ka re fuzu v aks,ijna donacion nga Republika Çeke dhe Polonia, sepse thjesht nuk ka besu në pro duktin e Ox fordit, tue qenë vet vik tim,ë e kon,spiracio neve se kinse kjo v aks,ijnë shkakton mpik sjen e gja,kut!? Kjo âsht Qeveri bestyt,e – t’bamesh e haj,malishë – që nuk i beson shkencës, sepse ka ardhë në pushtet përmes Fake Neës (lajmeve të rrej,shme) dhe popullizmit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive.

Advertisement

Kjo âsht vërtet Qeveri popullore, kundër shkencore e që beson në komp,lote.Ministri Arben Vitia dëshmoi plgështinë e sistemit kur tha se kishin dro se nuk mund të admini,stroheshin dhe mund të ska donin!? Dëshmi për këtë, pos re fuzi,mit të këtyne do nacio,neve që e pranoi Vitia, âsht edhe mungesa totale e fushatës vetë,dijësuese nga ana e Ministrisë dhe Institutit kombëtar të shëndetit publik, që as tra ze neka âsht ndër v ak sij,nat ma efektive dhe e pranueme nga OB SH dhe Agjencia Evro piane e Bar nave, sëkëndejmi Qeveria hodhi 133 mijë do za të kësaj v ak,sijne sepse u skadoi afati i për,dorimit.Ndërsa tash e dhetë ditë, mesatarisht 30 familje në ditë qajnë të dashtunit e tyne t’de ku,n!? Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

4 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

4 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

7 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

7 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

7 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

7 hours ago