Categories: Aktualitete

A Po Dorëzohet Vuçiqi Përballë Kurtit Dhe A Po Përgatitet Për Njohjen E Kosovës?

Sot është mb ajtur Sa mi t i në Slloveni, B E dhe Ba ll ka ni P erëndimor.
Pje së e t akimit ishte edhe kr yeministri Albin Kurti dhe pr esidenti se rb Aleksandër Vuçiq.

Advertisement

Madje, ky i fu n d i t d eklaroi se sht e t i i tij nuk do të je të në gj e n d j e që t’i b ashkohet Ba shkimit Ev ro p i an nëse nuk zgj i dh ç ështjet e pa z gj i dh u ra me Kosovën.

“Pa i zgj i dh u r çë sh t j e t me Prishtinën, Serbia nuk do të je të në gj e n d j e që t’i ba sh k o h et B E-së”, tha ai.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

2 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

2 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

6 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

6 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

6 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

6 hours ago