Categories: Aktualitete

Afrim Muqiqi: “Jo 5 Mi Euro, Po Me Mujt 50 Mij Ua L.ypi Neper Darsma, Kerkujt Me Zor Nuk I Shkoj”

Advertisement

Kë ngëtari Afrim Muqiqi ka qenë i f tuar sot në F rontal n’T7 për të dis kutuar rreth kërkesave të këng ëtarëve për të mun dësuar mba jtjen e da smave e rrj edhimisht angaz himin e këngëtarëve nëpër to.M uqi qi ka thënë se ins titu cionet po dis kr i .mi.nojnë këng ëtarët dhe po u pamu ndësojnë atyre të marrin pjesë në da sma.

Por ajo që ka rë në në .sy, ka qenë një orë në du kje e sht renjtë e di zajnuar me disa gurë që shk ëlqenin dhe pjesë metali me ngjyrë ari.Për këtë arsye, kën gëtari është pyetur për vle rën e kësaj ore.“Është dhu ratë, nuk është që ka ndonjë v lerë të madhe. Sa për i nfor macion, po ju tregoj se kushton 55 euro. Është e bukur mu pa, por nuk është e sht renjtë”, ka thënë Muqiqi. “Jo 5 Mi Euro, Po Me Mujt 50 Mi Ua L.ypi Neper Darsma, Kerkujt Me Zor Nuk I Shkoj”

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kush i pari u vendos në Ballkan – serbët apo shqiptarët?

Serbët nganjëherë janë edhe për keqardhje! Një pjesë e mirë e tyre ende besojnë se…

9 hours ago
  • Aktualitete

I gjithe Ballkani ne “KEMBE” te tronditur. Albin Kurtit i vjen perkrahje e madhe nga Gjermania

Nils Schmid ka pub.likuar nje video ne rrjetin social Twitter, ku ka shprehur hapur mbesh…

9 hours ago
  • Aktualitete

Ganimetja bën thirrje për rrëzimin e qeverisë Kurti: ‘Na lodhën tu na rrejt hajnat’

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, e ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Albin…

9 hours ago
  • Aktualitete

LAJM I MADH – Nga SHBA përgjigjen a e pranojnë bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?

A e pranon SHBA bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?Ndihmës Sekretari Amerikan i Shtetit, Matthew Palmer…

9 hours ago
  • Aktualitete

Ish gruaja e Edi Ramës tregon historinë e prishjes së martesës: Linda Rama është një grua dinake që shkaktoi shum depresion te Gregu

Para 35 vitesh Matilda Makoçi ishte një nga ikonat dhe portretet më premtuese të kinematografisë…

11 hours ago
  • Aktualitete

Nga ora me diamante tek miliona sende me vlerë / Rama zbulon se çfarë fshihet në bodrumin e Kryeministrisë(VIDEO)

Kryeministri Edi Rama mbrëmjen e djeshme dha një intervistë për Blendi Fevziun, ku ka zbuluar…

11 hours ago