Categories: Aktualitete

Agim Veliu: Vendimin për ta.rgat provuese RKS e kam nënshkruar unë jo Albini

Ish-min.istri i Pun.ëve të Bre.ndshme, Agim Veliu ka reaguar pas vendimit për reci.procitet në ta.rga me Serbinë. Veliu ka thënë se vendimi për tar.gat provuese është nënshkruar nga ai vet.

Advertisement

“Vend.imi i sotëm i MPB për vendosje të recip.rocitetit ndaj Serbisë sa i përket tar.gave të automjet.eve është zbatim i vendimit, të cilin në cilësinë e Minis.trit të Pu.nëve të Bre.ndshme e kam nënshkruar më 17.09.2020, për shfu.qizimin e Udh.ëzimit Admin.istrativ Nr.02/2018 për Regjis.trimin e Automje.teve me Tar.ga KS”, ka shtuar ai.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

1 hour ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

2 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

2 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

2 hours ago