Categories: Aktualitete

Albin Kurti i dërgon letër Edi Ramës : T’i ba shkojmë forcat dhe t’ia dalim si shqiptarë”

Kr yeministri Edi Rama dhe ai i Kosovës Albin Kurti, du ket se kanë ‘ul ur gj akrat’, duke shpr ehur ga tishmëri të pl otë për të gj etur rr ugën e ba shkëpunimit në të mirë të të dy vendeve. Në një le tër ur imi dë rguar Ramës për kr ijimin e qe ve ri së së re, Kurti nuk he zi ton ta ft ojë atë të vi zi to jë Kosovën.

Advertisement

“Duke ju ur uar suksese gj atë ma n da t it tuaj qe ve ri s ës dhe me kë na që si në që shk ëlqesia ju aj të vi zi to jë Kosovën në një kohë të pë rshtatshme për Ju, e të fi ll o jmë pë rgatitjet për mbl edhjen e pë rbashkët të të dy qe ve ri ve, pr anoni pë rshëndetjet më të si nqerta dhe ko nsideratën më të la rtë”, thu het në letrën e Kurtit dë rguar Ramës.

Kësaj ft ese Rama iu pë rgjigj me një he rë po zi ti vi sht, duke ko nfirmuar pr aninë e tij në Kosovë me një he rë pa si të kth ehet nga As am bl eja e O K B. Në një me ndje të dy li de rat janë tr eguar sa i pë rket zhv i lli m it të një mb ledhje të pë rbashkët të të dy qe ve ri e sa më shpejt

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kush i pari u vendos në Ballkan – serbët apo shqiptarët?

Serbët nganjëherë janë edhe për keqardhje! Një pjesë e mirë e tyre ende besojnë se…

8 hours ago
  • Aktualitete

I gjithe Ballkani ne “KEMBE” te tronditur. Albin Kurtit i vjen perkrahje e madhe nga Gjermania

Nils Schmid ka pub.likuar nje video ne rrjetin social Twitter, ku ka shprehur hapur mbesh…

8 hours ago
  • Aktualitete

Ganimetja bën thirrje për rrëzimin e qeverisë Kurti: ‘Na lodhën tu na rrejt hajnat’

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, e ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Albin…

8 hours ago
  • Aktualitete

LAJM I MADH – Nga SHBA përgjigjen a e pranojnë bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?

A e pranon SHBA bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?Ndihmës Sekretari Amerikan i Shtetit, Matthew Palmer…

8 hours ago
  • Aktualitete

Ish gruaja e Edi Ramës tregon historinë e prishjes së martesës: Linda Rama është një grua dinake që shkaktoi shum depresion te Gregu

Para 35 vitesh Matilda Makoçi ishte një nga ikonat dhe portretet më premtuese të kinematografisë…

10 hours ago
  • Aktualitete

Nga ora me diamante tek miliona sende me vlerë / Rama zbulon se çfarë fshihet në bodrumin e Kryeministrisë(VIDEO)

Kryeministri Edi Rama mbrëmjen e djeshme dha një intervistë për Blendi Fevziun, ku ka zbuluar…

10 hours ago