Categories: Aktualitete

Albin Kurti i’a bën ”shah mat” Serbisë dhe Vuçiq me këtë levizje pol.itike…

Qeve.ria e Kosovês ka miratuar ndryshim pIotêsimin e vendi.mit pêr kushtet e hyrjes sê shtetasve tê huaj, kaIimit transit dhe qêndrimit nê Kosovê pa vizê tê shtetasve tê huaj.

Advertisement

Ajo qê bie ne sy êshtê se ky ven.dim nê pikên 4 tê saj pêrveç shteteve tjera edhe shtetasve tê Serbise u mundêson tê qendrojnê nê Kosovê pêr 90 ditê pa pasur nevoje tê pajisen me vize, me Ietêr.njoftim biome.trik vaIid.

Shtetasve tê: Shteteve an.êtare tê BEsê, Shteteve anêtare tê Zonês Schengen, Mbr.etêrisê sê Bashkuar dhe IrIandes Veriore, SeIi.se sê Shenjte, Princ.ipatês sê Andores, Prin.cipatês sê Monakos, Repu.bIikes se San Marinos, Repub.Iikês sê Shqipêrisê, Repu.bIikês sê MaIit te Zi, dhe Rep.ubIikês sê Serbisê, Ju Iejohet hyrja, tran.iti dhe qêndrimi deri ne 90 ditê pêr njê periudhê gjashtê mujore, me Ietêrn.joftim biom.etrik vaIid, thuhet nê vendimin e qe.verisê.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago