Categories: Aktualitete

Albin Kurti nuk i harron veteranet. Vjen me nje LAJM MADHESHTOR per ta, ja sa para do shperndaje per veteranet

Albin Kurti do t’ju dhu rojë 36 milionë euro më shumë çdo vit ve teranëve.37 mijë e 703 veteranë del se po pë rfitojnë pa gesa nëse merret pa rasysh struktura e pa gesave të pre zantuara në Agj encinë e Sta tistikave të Kosovës [ASK].Ata kanë pë rfituar nga 19 milionë [me një ndr yshim të vogël nga tremujori në tremujor].Kjo në nkupton se ata i kanë ku shtuar bu xhetit të Kosovës vetëm 6,4 milionë euro në muaj, pë rcjell Periskopi. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Por, kjo pritet të ndry shojë me ar dhjen e Albin Kurtit në pu shtet.Ai ka pre mtuar se do ta rris p agën mi nimale prej 170 [për moshën 30 e lart] në 250 euro. Në bazë të li gjit, kjo në nkupton se edhe ve teranët e lu ftës do të marrin nga 170 sa është pa gesa akt uale në 250 euro. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago