Categories: Aktualitete

Albin Kurti Sot Para Te Gjitheve Shpalosi Sekretin Me Te Madh Kosovar Qe Nga Viti 1999 – “Te Koordinuara Nga Thaci Dhe Vuciq”

Albin Kurti sot para te gjitheve shpalosi sekretin me te madh Kosovar qe nga viti 1999 – “Te koordinuara nga Thaci dhe Vuciq”Kurti në Kuvend: A ,rest imi i Gjuriqit, tre ni serbo-rus dhe shët,itja në Ujman ishin të ko ordinu,ara.Kryeministri Albin Kurti në se,ancën e Kuvendit ka rap,ortuar para deputetëve për strat,egjinë e qeverisë së tij në dia,logun me

Advertisement

Serbinë në prag të taki,mit me Aleksander Vuçiqin në Bruksel.Kur,ti ka kri tiku,ar qeveritë e kalu,ara në raport me qas,jen që kanë pasur në dialog, duke thënë se janë bërë in cid,ente në terren të kont,rolluara mes palëve negociuese siç ishte a resti,mi mbase i orkest,ruar i Gjuriqit e të ngjashme.HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

“Ngecjet në impl,ement im dhe përshty,pja për ritmin shumë të ngad altë dhe sfidues të normaliz,imit të raporteve kishin krij,uar një terren të frytshëm për de gjene,rim të r ezik,shëm të agj,endave paralele dhe të koordinuara të palëve negociuese. Përmes in cid,ente ve në terren të kont,rolluara, të koordinuara dhe me faza siç ishin fu,shata kundër pjesëtarëve të FSK-së nga kom uniteti serb, eIim,in imin e Oliver Ivanoviqit, a res,tij,mi mbase i orke struar i Gjuriqit i cili u li rua pa asnjë gjobë në fund, tre ni i famshëm serbo-rus, shëti,tjet në Ujman dhe të ngjashme. Synohej pra me të gj,itha këto krijimi i përshtypjes se norma,lizimi mund të arritej vetëm përmes ndarjes së Kosovës e cila pas,taj popullit iu paketua si ide për shkëmbim te rrito,resh”, ka thënë Kurti.HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

9 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

16 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

16 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

16 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

16 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

16 hours ago