Categories: Aktualitete

Arbana Xharra : Do ta ndaIoj MbuIesen me Iigj ne Kosove

Arbana Xharra : Do ta ndaIoj MbuIesen me Iigj ne Kosove .Madje ajo ka thënë se Kosova mb’uIesën e tiIIë, të q’uajtur duhet ta nd’aIojë me Iigj.Ky është po’stimi i saj në Facebook:Eshte pjese e kuItures dhe e vIer’ave tona qe te p’amas’kuar te shi’kojme njeri-tjetrin ne sy.MbuIimi i fyty’res i çfaredo’IIojshem shka’kton shqet’esim dhe eshte ne kun der’shtim me bashkeje.tesen IiberaIe dhe paqesore. Per v1deon ndiq rejKiamen e p0shtme dhe shfaqet

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago