Categories: Aktualitete

Armend Zemaj ia jep dy urdhëra Albin Kurtit dhe i kërkon t’i zbatojë menjëherë

Dep.uteti i Lidh.jes Demo.kratike të Kosovës, Armend Zemaj i ka kërkuar kry.eministrit Albin Kurti ta shkarkojë minis.trin e Shën.detësisë, Arben Vitia.

Advertisement

Ish-min.istri i Shënd.etësisë në sean.cën e parë të Ku.vendit në sesio.nin vjeshtor, tha se mi.nistri Vitia ia ka ikur përgje.gjësisë dhe është treguar skanda.loz në men.axhimin e pan.demisë se ko/ro.nes..

“Njerëzit e papër.gjegjshëm nuk mund ta pranojnë përgj.egjësinë, ky min.istër i Shënde.tësisë u tregua shumë i papër.gjegjshëm, nuk e pranoi përgje.gjësinë, por e pranoi gab.imin. E gabi.mi kushton, këtë ga.bim do të duhej ta merrte për bazë edhe vetë kry.eministri me shka.rkimin e këtij mini.stri të Shën.detësisë që u tregua sk.andaloz në raj.on dhe mbarë Evropën. E bëri Kosovën vendin më të tme.rrshëm në rang.listat botërore në listat e ze.za duke shnd.ërruar Kosovën me 40 minutësh të vde.kjeve dhe pa asnjë fije dysh.imi u zh.duk në javën kr.yesore dhe të rë.ndë ku kishim 36 vde/kje të qytetarëve. I nderuar kry/eministër ky min/istër është treguar i papë/rgjegjshëm dhe duhet ta shka/rkoni dhe të kërkoni falje publike neve dhe gjithë familjarëve që kanë hu/mbur jetën nga masat dhe mos mbikëqyrja e masave”, tha ai. /KP/

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

1 hour ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

1 hour ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

1 hour ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

1 hour ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

1 hour ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

1 hour ago