Categories: Aktualitete

Avdullah “tradhtari” – Zbulohen sekretet me te fshehta qe kryeministri Avdullah Hoti ishte i gatshem ta firmoste Asociacionin

Avdullah “tradhtari” – Zbulohen sekretet me te fshehta qe kryeministri Avdullah Hoti ishte i gatshem ta firmoste Asociacionin HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

Advertisement

Zbulohet rapo,rti për të cilin Gjermania ishte e shqet,ësuar: Avdullah Hoti ishte i gat,shëm të fillonte bise,dat për Asociacionin.Sot është publi,kuar raporti i i përgatitur nga ish-Koordinatori Shtetëror, Skender Hyseni i da,tës 30 dhjetor 2020, për rrj,edhën e dialogut Kosovë-Serbi që nga rin,isja deri në fund të vitit 2020.Në këtë rapo,rt është treguar koha e mbajtjes së takim,eve dhe personat më të cilët kanë disk,utuar krerët e shtetit për këtë proces.Në faqen 21 të këtij rap,orti theksohet se koordina,tori Hyseni e priti në zyrë të ngarkuarin me punë në Ambasadën gjermane, Jean-Axel Voss më 25 shtator.HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

Tutje Hyseni shk,roi se Berlini është shumë i shqe,tësuar me deklaratën e kryemin,istrit të atëhershëm, Avdullah Hoti , për asociacionin duke e cit,uar Jean-Axel Voss të ketë thënë se Hoti nuk mund të ref,uzoj diskutimin e të gjitha temave për të cilat ai vet është pajt,uar që në takimin e parë në Bruksel me pres,identit serb Vuqiq.“KM Hoti riko,nfirmoi qëndrimin e tij se ishte i gat,shëm të fillonte bisedat në Bruksel për statu,tin e asociacionit, por u bëri lut,je që ta përkr,ahnin që kjo temë të lihej për një fazë më të vo,nshme të dia,logut, me shpresë se në ndërkohë, spek,tri po li,tik, do të arrinte co nse,nsus rreth kës,aj teme”, thuhet në dokument.HAP FOTEN 5 SVKONDA DHE TE SHFVAQEN PVMJET EKSKVZlVE

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

59 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

1 hour ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

1 hour ago