Categories: Aktualitete

“BAC NUK U KRY” Në kodrat afër Jarinjës vendoset flamuri serb

Në kodrat në pikën kufi.tare në Jarinje disa persona kanë vendosur flamurin serb.

Advertisement

Sot është bërë dita e katërtë që dy rrugë nacio.nale, që lidhin Kosovën dhe Serbinë mbeten të bllo.kuara nga serbë lokalë, që po kundë.rshtojnë masën e recip.rocitetit për tar.gat ndaj Serbisë.

Në kodrat në pikën kuf.itare në Jarinje disa persona kanë vendosur flamurin serb.

Sot është bërë dita e katërtë që dy rrugë naci.onale, që lidhin Kosovën dhe Serbinë mbeten të bll.okuara nga serbë lokalë, që po kund.ërshtojnë masën e recip.rocitetit për targ.at ndaj Serbisë.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago