Categories: Aktualitete

Baton Haxhiu: Hashim Thaci është BABA i Kosoves

Une nuk e kam mbr ojtur Le vizjen Vete ve ndosje ne de bate. Ajo as qe ka ne vo je per mbr oj.tjen, e mbr on puna dhe ve primtaria e saj! Gje qe u de sh.mu a me 50 per qind te mb eshtetjes se po pu lla tes. Jeni ju disa za.ga re ga zetare te P D Kse qe e keni mbr oj.tur kr imin dhe ka pjen e shtetit.e

Advertisement

Dhe une ju nj oh mire bash per f aktin se kam pu nuar ne vitin 2009 si ke shill.tar ne M T P T dhe ju sh ihsha se si pr ej Baton Haxhiut e te po shte vinit dhe u ja rga.vi te sh it per nje koc me ua gj ujte me e le pi. Kjo me ne ve riti dhe dola kur u ku shtezova qe te be hem me P D Kne. Aso kohe ne rr ethin tuaj kishte nje rez te mire dhe te pe rgatitur, por te cilet shk ile.sh i n nga ata qe ia ba rtnin çanten she fit te madh, Hashimit.

Jo ra ste sisht ne vitin 2014 kam ka ndiduar per Ve te ve ndosjen veç me e dh ene ko ntri.butin tim mo de st qe te th yhet im azhi i se rvi leve sa ha nle pires ne rr etha.nat ku r une mund ti ki sha te gjitha ne se i nen shtr ohesha sh efit

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

1 hour ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

1 hour ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago