Categories: Aktualitete

Behgjet Pacolli: Kosova ka nevojë me shumë se kurrë për Hashim Thaçin

Në një intervistë për “Ko sovo Onli ne”, Pacolli tha se Kosova duhet ta gj ejë një më nyrë për ta krijuar As o ci a ci o n i n e ko mu na ve me shu mi cë serbe, nd ë r sa theksoi se kr iza e fundi t në ve ri të Kosovë është “pa sqyrimi një si tu a te që po va zh d o n prej vitesh”.

Advertisement

Ai fo li edhe për dialogun me Serbinë, zgj e dh j e t lokale, vizitë n që ua bëri krerë ve të U Ç K-së në Ha gë, si dhe u përgjigj në py etje n se cili ndermjet Hashim Thaçit e Albin Kurtit ishte udhëhe qës më i mirë.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

3 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

3 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

7 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

7 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

7 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

7 hours ago