Categories: Aktualitete

Bes Kallaku: Gjyqtarët janë bërë milionera nga vje.dhja , derisa unë dhe populli i shkretë vu.ajmë për bukë

Editoriali i kësaj të diele i moderatorit të “Kosheres” Bes Kallaku lidhet me absur.ditetin e shqiptarëve.Gjatë fjalës së tij, Besi ka dek.laruar se shqiptarët ndryshe thonë dhe ndryshe veprojnë. Kjo sipas moderatorit, jo vetëm shkakton habi, por edhe është gënj.eshtër e madhe ndaj qytetarëve.

Advertisement

“Ne jemi vendi i absu.rditeve, aq sa llogarite shteti shqiptar ka kop.juar tezën e provimit të maturës nga një shtet tjetër dhe ty të ngel në klasë se pse ke kop.juar në provim.Ne jetojmë në një vend ku gjyqtarët janë bërë milionera, miliardera nga korr.upsioni, nga vje.dhja dhe ty të fusin në b.urg për një tel dr.itash. Jetojmë në një vend ku nuk ka rast pas çdo oper.acioni pol.icor ku ka.pen 100 kg dr.ogë që mos të je.të i imp.likuar një pol.icë ose një shef i madh që nuk e gjen asgjë atë, po të rr.asin br.enda ty që të kapin me një ci.gare ash.ash.

Jetojmë në një vend ku aktorët aktrojnë në parlament kurse artistët e vërtetë nuk kanë as teatër. Jetojmë në një vend ku kemi një analistë për fr.ymë dhe nuk kemi një analizë të saktë pse jemi vendi më i fundit në botë. Jetojmë në një vend ku kryetari i partisë bër.tet për rotacion dhe vetë po vd.es si kryetar partie, 27 mandate.Zoti na rua.jtë dhe do t’ju them dhe absur.ditetin e fundit. Kur ke një konferencë për shtyp, është dikush që nuk merret me konferencën, po merret me mënyrën se si të shyp gazetarët. Rama dhe gazetarët, zoti na ru.ajtë”, ka thënë ndër të tjera Kallaku.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

16 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

16 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

16 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

16 hours ago