Categories: Aktualitete

Biden: Do Ti Ndihmojme Kosoves Si Me Heret, Pershkak Se BE Eshte Duke Punuar Kunder Kosoves

Biden: Do ti ndihmojme Kosoves si me heret, pershkak se BE eshte duke punuar kunder Kosoves !!
Nga Ivan Sascha Sheehan, New sweek-Në Konfe.rencën e Sigurisë në Mynih muajin e kaluar, Presidenti Joe Biden siguroi aleatët euro pianë se Amerika është ri.kthyer .Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Interesat tona nuk do të jenë të për.bashkëta gjithmonë. Por ne kemi një bazë të gjerë dhe sigu.risht pozitive, “, tha Kance larja e Gjermanisë Angela Merkel .
Dekla.rata e saj pranoi një të vërtetë të spikatur që kishte humbur në atmosferën e takimit: rritjen e tensioneve në marrë dhëniet transatlantike përpara ish-Presidentit Donald Trump .Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kjo është diçka e natyr.shme. Interesat ndryshojnë. Por në Ballkanin Perëndimor, këto ndryshime janë rritur në mënyrë kontradiktore dhe të paqë.ndrueshme.
Për më shumë se një dekadë, Shtetet e Bashkuara kanë trans.formuar politikën e saj tëHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive zhvillimit në Bashk imin Europian .
Ndërsa Amerika garan.toi sigurinë e Kosovës, Europa po përpiqej të ishte e drejtë dhe të ndër tonte një vend të së drejtës. Tani, përkundër financimit të të dyve, politika e BE-së po punon në mënyrë aktive kundër inte.resave amerikane (dhe kosovare). Biden duhet të anga zhohet përsëri për të korrigjuar një politikë mashtruese të së kaluarës.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

33 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

35 mins ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

36 mins ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

38 mins ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

39 mins ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

41 mins ago