Categories: Aktualitete

“Bija e shkinës” Ana Bërbaniq fjalë të rë.nda për Kosovën dhe Albin Kurtin!

Krye.ministrja serbe, Ana Bërnabiq, për si.tua.tën në veri, po pretendon se autori.tetet kosovare po duan të provo.kojnë.Sipas saj, qëllimi i këtij “pro,vok.imi” është që Serbia të re.agojë.“Prishtina dëshiron të na pro.vokojë që të përgjigjemi, por Serbia ka bërë shumë për të arritur atje ku është sot. Në vitin 2014, si Kry.eministër, Aleksandar Vuçiq nisi masa të vë.shtira të konsol.idimit fiskal, dhe në vitin 2017, unë in.icova gjëra në lidhje me ekonominë tonë, inve.stime në ino.vacione, njohuri.

Advertisement

Së shpejti do të hapim qendrën më të madhe të zhvillimit të NCR -së amerikane dhe do të fillojmë inve.stimet gjermane dhe japoneze, pava,rësisht kurorës. Ne nuk duhet të biem pas provo.kimeve, kemi shumë për të humbur dhe u dërgojmë një mesazh të gjithë partnerëve se paqja dhe stabi.liteti janë të rëndësishme”, thë Bërnaviq. Në veri të Kosovës po vazhdon të jetë sit.uatë shumë e brishtë, teksa ende nuk është raportuar për ndonjë in.cident me rëndësi.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

22 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

25 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

30 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

37 mins ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

41 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

1 hour ago