Categories: Aktualitete

Bravo Kryeministër / Paralajmëron ministrat dhe drejtorët: Nëse ju aku.zon drejtësia nuk ju mbrojë aspak

Kryeministri Edi Rama nga foltorja e Kuvendit teksa po prezanton programin e qeverisë theksoi edhe njëherë para deputetëve se nuk do i mbrojnë nëse aku.zohen nga drejtësia, duke përshirë këtu zyrtarët e lartë apo edhe qeverisjen vendore.

Advertisement

Sipas Ramës, ata që kanë llogari të hapura me ligjin nuk e bëjnë më gjumin e qetë. Rama tha se mbështetja për or.ganet e reja të drejtësisë është thelbësore për qeverinë.

“As qeveria dhe asnjë nga ne 74 të mandatarit nuk do të përdorë as mikrofonin dhe kartonin për të mbrojtur këdo qoftë nga akuzat e or.ganeve të drejtësisë. Në çdo nivel të ek.zek.utivit apo në drejtimin e qeverisjes vendore që mund të vendosen në akuzë të mbrohet vetë.

Qeveria do të inkurajojë me fuq.izimin e mekanizmave të njohur, apo inovativë nxitës të qytetarëve dhe mediave lu ftën ku ndër ko rrup ionit. E kemi besuar dhe e besojmë edhe më shumë sot reformën në drejtësi.Sot këmba lëkundet nën këmbën e atyre që deri dje vr is nin, duke i përdorur prokuroritë si shampo, për ti bërë balle një populli të tërë me flokët përpj.etë.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

14 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

17 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

22 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

29 mins ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

32 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

1 hour ago