Categories: Aktualitete

Brnabiç: Shkaku i ndo.dh.ive në Kosovë, Vuqiqi nuk mund të fle rehat!

Kryemin.istrja e Serbisë, Ana Brnabiç, ka folur sot për shë.ndetin Aleksandër Vuçiç, pasi këshi.lltarja e tij njoftoi se pres.identi është sëmu.rë dhe ka anu.luar aktivi.tetet. Brnabiç tha sot se Vuçiçin e “kapi një grip”.

Advertisement

“Ai nuk pushon. Do të doja që të pushonte pak më shumë. Është nën një ten.sion të tmer.rshëm, natyrisht, për gjithçka që po ndodh në Kosovë. Nuk mendoj se me të vërtetë ai flinte natën. Gjithashtu mori një gr.ip. Sist.emi i tij imun.itar u dob.ës.ua, naty.risht, nga ato për.pje.kje dhe nga ai st.res,” tha Brnabić për Happy TV.

Kësh.illtarja e mediave serbe Suzana Vasiljevic i tha Eurone.w.s Serbia të martën se Vuçiç kishte an.ulu.ar takimet e planifikuara me amba.sa.dorët e Rusisë dhe Kinës me kës.hil.lën e mjekëve.

Fjalimi i parala.jmëruar i Vuçiçit në kon.ferencën dy-ditore “Ballkani Perëndimor, një rajon, një treg- një hap drejt tregut të përbashkët të BE”, i cili fillon sot në Novi Sad, gjithashtu u anu.lua.

Presid.entja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, do të arrijë në Serbi këtë pasdite si pjesë e një turneu në Ballkanin Perëndimor, ku sipas njoft.imit ajo duhet të takohet me Presi.dentin Vuçiç.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

58 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

59 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

1 hour ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago