Categories: Aktualitete

Bu rri I M Err Je Tën Gruas Së Tij, Ajo Ishte Shtat zënë, Deklarata E Tij: Nuk Doja T’ia Dija E Hodha Nga Shkëmbi

Një burrë ka shkrepur një “selfie” ku shfaqej mjaft i buzëqeshur me gruan e tij në majë të një shk ëmbi. Kjo ndodhi vetëm pak çaste para se ai ta hi dhte gruan, e cila hum bi je tën.

Advertisement

Azem Iseni, 40 vjeç, u arre stua për vra sjen e gruas së tij Semra Iseni, 32 vjeç dhe foshnjës së tyre të palindur ndërsa ishin me pushime në Butt erfly Valley në Mugla, Turqi, në qershor 2018.Proku rorët prete ndojnë se Aysal e shtyu gruan e tij nga shkëmbi në mënyrë që ai të mund të përfitonte garanci sigurimi pas vde kjes së saj.Në një intervistë, gjykata dëgjoi një video nga vëllai i vik timës, Naim Yolcu, i cili tha: “Kur shkuam në Institutin e Mje kësisë Lig jore për të marrë trup in, Azemi ishte ulur në makinë. Ne jemi të shkatë rruar si familje, por Azemi nuk u shfaq aspak i trishtuar”.VIDEO

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

1 hour ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

1 hour ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

1 hour ago