Opinione

 • Aktualitete
 • Kultura
 • Opinione

Poeti Nga Shqipëria Shkruan Poezi Për Vjosa Osmanin: Mos U Tutni Nga Vjosa, Burra!

Poeti nga Shqipëria shkruan poezi për Vjosa Osmanin: Mos u tutni nga Vjosa, burra! (Kushtuar, Vjosa Osmanit)! Me mustak dhe…

10 months ago
 • Kultura
 • Opinione

Makiaveli, libri udhëzues për politikanët e paskrupullt

Nikolo Makiaveli ishte politikan, diplomat, shkrimtar, i njohur për Princin, libër udhëzues për politikanë të paskrupullt, dinakë e të pabesë.…

10 months ago
 • Aktualitete
 • Kultura
 • Opinione

Kapshticë/ Vijojnë hyrjet në Shqipëri për festat

Vijojnë hyrjet e emigrantëve shqiptarë në vendin tonë për festat. Sipas burimeve mësohet se një ditë më parë në vendin…

10 months ago
 • Aktualitete
 • Kultura
 • Opinione

Shefqet Krasniqi “Selam“ Qëndrim Gashit, “Faj Kanë Këta Që Të Kanë Çua Ambasadorë Dhe Që Të Durojnë“

Hoxha thotë se ambasadori Qëndrim Gashi nëse ka gabuar me deklaratën e tij, do të duhej të kërkojë falje, ndryshe…

10 months ago
 • Aktualitete
 • Opinione

Pse verën tjetër të gjithë italianët do të vinë në Shqipëri

Është më pak se një orë nga Italia, na mirëpresin si Zotin, kushton shumë pak. Dhe bashkon kulturën, historinë dhe…

10 months ago