Categories: Aktualitete

Çetnίku Serb qe dσgji qendrën e regjistrimit në Zubin Potok: “Do i djeg dhe Shqiptarët shumë shpejtë”

Advertisement

Po ashtu, është su lmuar edhe qendra e regjίstrimit cίvil në Zveçan ku dys hohet edhe për një mj et sh përthyes.Sot ora 01:00 pas mesnate, nga një a kt krίmίnal me elemente terrorίste të shk aktuar nga persona të dyshίmtë është dje. gur Qendra e Regjistrimit të Automjeteve e cila gjendet në objektin e komunës në Zubin Potok.Po ashtu, është su lmuar edhe Qendra e regjistrimit Cίvίl në Zveçan ku dys hohet edhe për një mj et shpë rthyes.Ai në një postim në llogarin e tij në fb thotë që kjo i pret shqiptarët.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

7 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

7 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

7 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

7 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

7 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

7 hours ago