Categories: Aktualitete

Cila është lidhja mes vr.asësit Aldi Rama dhe kryeministrit Edi Rama?! Kush i dha fuqi atij?!


Aldi Rama, 21-vjeç, po kërk.ohet ‘këmba-këmbës” nga fo.rcat e policisë pasi është au.tor i dys.huar i vra.sjes së oficerit të Kri.mit në Lezhë, Saimir Hoxha.For.ca të sht.uara të po.licisë dhe një helikopter janë duke kër.kuar për ka.pjen e tij.Por ndërsa tani Aldi u shfaq si au.tori i një kr.imi tejet të rë.ndë, vite më parë ai ka po.zuar edhe krah kryeministrit Edi Rama, kur ky i fundit ka bërë foto me të pra.nishmit gjatë një vizitë në Lezhë në vitin 2016 dhe kur Aldi Rama ishte adoleshent. Hap rejkIAmen e p0shtme dhe ndiq pamjet

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

4 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

4 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

4 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

4 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

4 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

5 hours ago