Categories: Aktualitete

Cili nga keta dy mendoni se është më i mirë si Kry.eministër: Thaçi apo Kurti ?

Albin Kurti po li ti k an dhe ak ti vi st shqiptar, i cili she rbeu si kr ye mi ni stri i Kosoves prej 3 shk urtit 2020 deri ne 25 ma rs 2020. Tani nga sot me 22 ma rs 2021 merr de ty r en e Kryeministrit pr ape pas zgj e dh je ve te 14 shk urtit. Pr ej ja narit 2018 eshte kr yetari i pa rtise se Le vi zj es Ve te ve ndosje, te ci len e the me lo i dhe e dr ej to i ne vitet 2005 deri me 2014.

Advertisement

Hashim Thaçi eshte pr esi de n ti i peste i Re publikes se Kosoves. Ai ishte kr ye mi ni s tr i i pare i Kosoves se pa va ru r, Minister i Ja shtem dhe Ze ve n de s kr yeministr ne k abinetin e ri te kr y e su ar nga Isa Mustafa, i ci li mo ri de tyren me 12 dhj etor 2014. Thaçi ishte gj i th a sht u kr eu i Pa rtise De mo kr a ti ke te Kosoves.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

4 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

4 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

4 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

4 hours ago