Categories: Aktualitete

Daçiq me sazh Kosovës: Ju jeni po pull shqiptarë, shteti i Kosovës nuk ek ziston!

Mi nistri i Ja shtëm serb Ivica Daçiq ka re aguar me de klarime sk a n d a lo ze në li dhj e me in formacionin se Ma da ga s ka ri e ka njohur pa va rë si në e Kosovës, duke thënë se shteti i Kosovës nuk ek ziston dhe shqiptarët e Kosovës duhet të i k in në Shqipëri sepse aty e kanë ve ndin.

Advertisement

“E re spektojmë të dr ejtën për vet ë ve nd o sje të po pu lli t por për çfarë ll oj të dre jte për ve të ve n do sje po fla sim këtu për shqiptarët të cilët kanë shtetin e tyre në Shqipëri.

Në Kosovë është një pa ki cë bre nda Serbisë, e cila nuk ka të dr ejtë për ve të ve ndosje”, ka thënë Dacic.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kush i pari u vendos në Ballkan – serbët apo shqiptarët?

Serbët nganjëherë janë edhe për keqardhje! Një pjesë e mirë e tyre ende besojnë se…

7 hours ago
  • Aktualitete

I gjithe Ballkani ne “KEMBE” te tronditur. Albin Kurtit i vjen perkrahje e madhe nga Gjermania

Nils Schmid ka pub.likuar nje video ne rrjetin social Twitter, ku ka shprehur hapur mbesh…

7 hours ago
  • Aktualitete

Ganimetja bën thirrje për rrëzimin e qeverisë Kurti: ‘Na lodhën tu na rrejt hajnat’

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, e ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Albin…

7 hours ago
  • Aktualitete

LAJM I MADH – Nga SHBA përgjigjen a e pranojnë bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?

A e pranon SHBA bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?Ndihmës Sekretari Amerikan i Shtetit, Matthew Palmer…

7 hours ago
  • Aktualitete

Ish gruaja e Edi Ramës tregon historinë e prishjes së martesës: Linda Rama është një grua dinake që shkaktoi shum depresion te Gregu

Para 35 vitesh Matilda Makoçi ishte një nga ikonat dhe portretet më premtuese të kinematografisë…

9 hours ago
  • Aktualitete

Nga ora me diamante tek miliona sende me vlerë / Rama zbulon se çfarë fshihet në bodrumin e Kryeministrisë(VIDEO)

Kryeministri Edi Rama mbrëmjen e djeshme dha një intervistë për Blendi Fevziun, ku ka zbuluar…

9 hours ago