Categories: Aktualitete

Daut Haradinaj jep mesazhin: Sa më e fortë që është Shqipëria, aq më e fortë do të jetë Kosova

An ë ta ri i Al eancës për Ar dh më ri në e Kosovës (A A K), Daut Haradinaj në pë r mj et një st atusi në Fa cebook ur oi Edi Ramën për f it o ren e zgj edhjeve.

Advertisement

Haradinaj shpr ehi ur imet e tij edhe për op ozitën për të cilët tha se pa tën një fu sha të për t’u vl erësuar.

“Shqipëria në zgj edhjet e fu ndit nx ori fi tues P S-në e Edi Ramës. Ur ime e su ksese për ju dhe Shqipërinë që e d uam! Urime pa rtive op ozitare që pa tën një fu sha të për t’u vl erësuar!”

Tu tje ai u shpr eh se pë r de ri sa Shqipëria është e fo rtë, Kosova do je të aq më e fo rtë.
“Sa më e fo rtë që është Shqipëria, aq më e fortë do të j etë Kosova”, shkroi Haradinaj.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

15 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

15 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

15 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

15 hours ago