Categories: Aktualitete

DHIMBJE E MADHE/ Avokatet E Rexhep Selimit Japin Lajmin E ”Hidhur” Qe Askush Se Kishte Menduar !!

DHIMBJE E MADHE/ Avokatet E Rexhep Selimit Japin Lajmin E ”Hidhur” Qe Askush Se Kishte Menduar !!Ekipi mbrojtës i ish-inspek,torit të përgjithshëm të UÇK-së, Rexhep Selimi, e ka dorëz.uar në Gj ykatën Speciale një para shtresë, përmes së cilës e sfidon formën e ndjekjes pe.nale të Selimit në kuadër të asaj që Spec,ialja po e quan Ndërma,rrje e përbashkët kri mi,nale David Young dhe Geoffrey RobertsAvokatë të Seli mit, kane thene se Ndërm.arrja e përbashkët kr,m inale (NPK) është konstrukt i krijuar përmes një analize sele.ktive të një numri të kufizuar të çështjeve pas Luf.tës së Dytë Botërore dhe konventave ndërkom.bëtare.Të dy avokat,ët kanë rreshtuar edhe ras tet kur përd oret termi “Ndërm,arrje e pë,rbashkët kri mi,nale. Hvp v1de0n e mp0shtme

Advertisement

“Siç është njohur nga gjyqtari i proc,edurës paraprake, NPK, siç aplikohet në gjy.katat, ka tri forma të da,llueshme: a NPK I (forma themelore) përshkruan përgj.egjësinë individuale kur “të gjithë bashkë,kryerësit, duke vepruar në përpu.thje me një qëllim të përbashkët, pose.dojnë të njëjtin që.llim kr imin,al.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Amaneti Patriarkut Irinej “Amanet Kosovën, mos ua falni shqiptarëve“!

Amaneti i fundit i Patriarkut serb Irinej, para së të h umbte j etën nga…

2 hours ago
  • Aktualitete

Zemaj:Do e rrezojme kete Qeveri se shpejti o popull

Ishministri i Shendetesise, Armend Zemaj, ka shpjeguar rrethanat e ngjar.jeve qe ndodhen naten e se…

2 hours ago
  • Aktualitete

Vulin: Kosova është e jona së shpejti do ia lëmë emrin Serbia e Vogël!

Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Aleksandar Vulin, përsëriti sot se presidenti i Serbisë është, duhet…

2 hours ago
  • Aktualitete

Arben Gashi: O Albin po të ishim ne në Qeveri, liberalizimi i vizave do ishte kryer!

Shefi i grupit parlamentar të LDK, Arben Gashi gjate konferences se sotme ka berë me…

2 hours ago
  • Aktualitete

Enver Hoxhaj:Vjosës e Albinit spo iu intereson për popull,vetëm për karrige e para

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj, në seancën e sotme të jashtëzakonshme…

2 hours ago
  • Aktualitete

Kurti: Vuçiq po kërkon “bosnjëzimin” e Kosovës. “Nuk ka me pa atë ëndërr”

Në një intervistë ekskluzive për “Pobjeda”, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, thotë se ndaj vendeve…

2 hours ago