Categories: Aktualitete

Djali i Ibrahim Rugovës Uka kishte shi.tur mbi 10 mijë viza nga 4000 Euro

Pas veçimit të proc.edurës, të hënën, në Gjyk.atën Theme.lore në Prishtinë ka vazhduar gjyk.imi ndaj ish-depu.tetit të Kuvendit të Kosovës, Ukë Rugova, ish-minis.trit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Astrit Haraqija si dhe tre të akuz.uarve të tjerë, Izet Beqiri, Qefser Baholli, si dhe Florjan Petani, të cilët akuzo.hen për dall.avere me viza italiane.

Advertisement

Pasi që ka ardhur te ndryshimi i trupit gjy.kues, gj.ykimi ka filluar rishtas, me ç’rast të aku.zuarit sërish janë dek.laruar të pafajshëm, ndërsa për sea.ncë janë ftuar 20 persona për të dëshmuar.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

5 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

6 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

6 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

6 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

6 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

6 hours ago