Categories: Aktualitete

Dokumenti për co pëtimin e Kosovës u përgatit nga Baton Haxhiu, këshilltar i Ramës dhe mik i Thaçit

Se presidenti i vendit Hashim Thaçi e ka mik të mirë Baton Haxhiun është parë edhe kur ia kishte nda rë de koratën presidenciale, në ku adër të dhjetëvjetorit të Pa varësisë së Kosovës. Presidenti Thaçi në vr ullin e med aljeve që i kishte ndarë për personalitetet e ndryshme shqiptare ka de koruar Haxhiun. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Me “Medaljen Presidenciale të 10 vjetorit të Pavarësisë”, Presidenti ka de koruar edhe gazetarin dhe publicistin Baton Haxhiun, ku është shprehur se kjo medalje është për gazetarin, publicistin dhe ko ntribuesin e the melimit të mediave të li ra pas lu ftës në Kosovë. Shqiptarët, asnjëherë nuk kanë qenë më në rrezik sesa tash, kur i kemi dy shtete të pavarura.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në Shqipëri, Edi Rama është përfolur se i ka lidhjet e tij me shtetin grek, e që me këtë dokument po shihet që ka lidhje me Fo ndacionin e Sorosit, ndërsa në Kosovë, presidenti i vendit, Hashim Thaçi, është aku zuar gjithmonë se ka li dhje me Shë rbimin Se kret Francez, kurse Baton Haxhiu, është përfolur se ka pasur li dhje të ngu shta me Ivica Stanishiçin dhe ishte një “po stier i UD B-së”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

52 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

53 mins ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

55 mins ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

56 mins ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

58 mins ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

59 mins ago