Categories: Aktualitete

E dini sa kushton makina luksoze me të cilën udhëton së fundmi Edi Rama?

Pasi braktisi ‘Lincolnin’ e blindura për të cilin tha se ja kishte dhuruar vëllai i tij, Olsi, dje Rama shkoi në Pres.idencë për të bërë beti.min me një makinë luksoze ‘GMC’ prodhim amerikan, që kushton rreth 500 mijë euro. Super.mjeti tërhoqi jo pak vëmendjen dhe kureshtjen e publikut dhe menjëherë në rrjetet sociale filluan komentet dhe pyetjet për Kry.eministrin që pak orë më vonë do t’u fliste Mini.strave për Kod.in e Et.ikës të Kry.eministrisë dhe Min.istrave./Pamjet meP0SHT.

Advertisement

Gazetarja Esiona Konomi, i drejtoi qev.erisë disa pyetje lidhur me mjetin luk.soz. -Ajo pyet nëse ma.kina është e blerë me fonde nga buxheti i shtetit? -Kush është E.Hoxhallari dhe a ia ka dhënë ajo makinën në përdorim Ramës? -Po kështu Konomi pyet pse i është dashur kry.eministrit një makinë e re dhe çfarë ele.mentësh sigurie ka ajo.

Ditën e djeshme erdhi përgjigja e zyrës së shtypit të krye.ministrit Rama që sqaron se makina nuk është blerë por është në pro.nësi të një subje.kti pri.vat që shet e jep me qira mjete. Në përgjigjen e Endri Fugës thuhet se PS-ja ka një kon.tratë me këtë sub.jekt pr.ivat dhe se mjeti i marrë me qira nuk ka asnjë element të veçantë sig.urie po është marrë për shkak të amo.rtizimit të mjetit të mëpërparshëm në përdorim nga kr.eu i PS-së. Nuk dihet ende si duket ma.kina e kr.eut të qe.verisë nga brenda por “simotra” e saj “Yukon XL SLT SUV”, ka këtë pamje…

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

1 hour ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

1 hour ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago