Categories: Aktualitete

E FUNDIT/ Cfare po ndodhe ne Levi.zjen Vet.evendosje, Plasi ‘Perp.lasja’ e pare mes Albin Kurtit dhe Mimoz

E FUNDIT/ Cfare po ndodhe ne Levizjen Veteve.ndosje, plasi ‘perpla.sja’ e pare mes Albin Kurtit dhe Mimoza Kusarit
Kusari-Lila: Nuk jam pjesë e Vetëven.dosjes.“Çështja e ush,trueses së detyrës ka të bëjë me subj,ektin e vetë.vendosje sepse me stat,utin e lëvi.zjes duhet të jesh anët.ar i Kry.esisë dhe Kësh.illit të Përgjithshëm. Kjo është për çë,shtje statu.tore të LVV-së”, ka thënë ajo.Ajo ka sht,uar në Rubikon se pavarësisht se mban pozi.tën si ush,truese detyre është e barab,artë për nga kompet,encat me shefat e grupeve të tjera parlament,are.“Nuk jam pjesë e Vetë.vendosjes, jam pjesë e Grupit Parl.amentar për dy legji,slatura, jam në subjek,tivitetin tim si Alt.ernativë”

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

15 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

15 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

15 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

15 hours ago