Categories: Aktualitete

E FUNDIT ISRAELI Trondit Gjithe Boten Me Veprimin E Fundit Ndaj Albin Kurtit Dhe Kosoves

Kryeministri i Izr,aelit, Benjamin Netanyahu, në let.rën e tij që i ka shkruar kreut të Lëvi,zjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka perme.ndur edhe marrëveshjen e fundit në mes të Koso,vës dhe Izraelit dhe gjithashtu vend.imin e Prishtinës zyrtare për ve,ndosjen e Ambasadës së Republi.kës së Kosovës në Jerusalem.Netanyahu në letrën e ur,imit, ka thënë se do të ishte i lumtur që ta mirëp.riste Albin Kurti në inaugurimin e Ambasadës së Ko,sovës në Jerusalem.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

E vlerësoj si shumë të rëndës,ishëm vendimin e Kosovës për te hapur Ambasa.dën në Jerusalem dhe iu pres në Izrael për inaugurimin e saj, ka shkru,ar Netanyahu.Letra e publi,kuar nga zyrtar te VetëvendosjesNjohja reciproke Kosovë-Izrael ka ar,dhur si rezultat i marrëveshjes së Uashin.gtonit. Kosova ka vendosur që të vendos ambasadën në Jeru,salem, gjë që ka ngjall.ur mjaft reagime.Derisa nga Lëvizja Vetë,vendosje për një vendim të tillë të Ko.sovës për vendosjen e Amba,sadës në Jerusalem ka pasur qën.drime të ndryshme.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

9 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

15 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

15 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

15 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

15 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

15 hours ago