Categories: Aktualitete

E FUNDIT Kurti Po Na Bene Te Gjitheve Krenar Ja Se Si E Grushton Tavolinen Ne Parlamentin Evropian Vjen Me Fjalim “Dridhes”

E FUNDIT | Kurti po na bene te gjitheve krenar ja se si e “rreh tavolinen” ne parlamentin Evropian. Vjen me fjalim “dridhes”Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Kurti në Parlamentin Evropian: Prioritet i yni është ruajtja e Kus,htetutës dhe sovranite,tit.Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ndodhet në Bruksel për t’u takuar me përfaqësues të lartë të Bashkimit Evropian.“Kosova e pranon di,alogun me Serbinë, dëshiron t’i rregullojë të gjitha proble,met në mënyrë që dy vendet tona të kalojnë në harmoni.“Kosova është shpal,lur sh,tet i pavarur në vitin 2008. Sot në parlamentin tonë serbët kanë ulëset e reze,rvuara dhe të drejta që janë të pash,embullta”.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“Si aktivist i kam ku,ndërshtuar te drejtat speciale dhe zonat spe,ciale. Tash si kryeministër, puna e parë është ta mbroj sovra,nitetin dhe Kushtetutën. Ne jemi për dialog me Serbinë, por për një dialog të përgat,itur të mirë”.“Pranimi i realitetit: Kosova është e pavarur”.“Pranimi i të vërtetës: Serbia duhet t’i pranojë k,ërimet e veta. Për ta ndaluar gi,enocidin, NATO është dashur ta bo,bmaardojë Serbinë. Qeveria e serbe nuk e ka dista,ncuar veten prej kë,rimeve të kryera nga regjimi i Millosheviqit”.“Barazia e përfaqësuese: Ne duhet të ulemi që të zgjidhim probleme – e jo për t’i krijuar ato”.“Qytetarët duhet të jenë ata që përfitojnë: Dialogu nuk duhet të zhvillohet mbi interesa të politikanëve, por të qytetarë siç është çështja e të pagjeturve. Ky është dialogu që ne duam ta ndjekim”.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

10 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

16 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

16 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

16 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

16 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

16 hours ago