Categories: Aktualitete

E FUNDIT :Qev.eria Kurti jep lajmin e madh Shperndan 15 milion eur-Per keta qyte…

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka mir.atuar nismën për Marrë.veshjen e Fina.ncimit “Projekti Eme rg jent i Kosovës per pan de. mine , që është fina.ncim shtesë ndërmjet Kosovës dhe Asoc.iacionit Ndërko.mbëtar për Zhvillim.Kjo marrëveshje kap vlerën e 15 milionë eurove.Ministri i Fi.nancave, Hekuran Murati ka paraqitur para kabinetit qeve.ritar kërkesën për miratim të kësaj marrëveshje, e cila në fund mori përkrahjen e të gjithëve.“Marrë.veshja e fina.ncimit shtesë kap vlerën e 15 milionë eurove. Mjetet fina.nciare do të destinohen si vazhdimësi e përgjigjes ndaj pa nd em isë dhe pikë kyçe do të mbetet for.cimi i kapac.itetit shë ndetë sorë.Marrë.veshja ka për synim mbësht.etjen për prok.urim dhe distr.ibuim të me posht e gjeni

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

16 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

16 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

16 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

16 hours ago