Categories: Aktualitete

E PA BESUESHME Nuk Do Ta Besoni Se Kush Do Te Vije Ne Prishtine Javen E Ardhshme Per Takim

Pal mer dhe Lajç ak vijnë në Prishtinë javën e ar dhshme, para tak,imit Ku rti-Vuç iq në Bru sel.Zëvend ësndi,h mësi i Sekr,etarit ame,rikan të Sht etit, Matt hew Pal mer dhe i dër,guari i pos açëm për dia,lo gun Kos ovë-Se’rbi, Miro’slav Laj’çak, pri,tet të vi’jnë në Ko’sovë, për t’u ta’k,uar me Alb’in Kur’ti, kon’firm,uan burim,et dip’lom,atike në Br uksel.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Arsy’eja e vizi,tës me’rret vesh se është për,gati’tja për ri’fil,limin e di’al,ogut Koso’vë-Se’rbi, përk’atë,sisht për,gatitja e tak’imit mes Ku rtit dhe presi,dent’it të Ser’bisë, Aleksa’ndar Vuç’iq.Gj’atë viz,itës së fundit në Brusksel, më 18 maj, kryem,inistri Kurti kishte deklaruar se takim,i me Vuçiqin mund të ndo,dh diku në mesin e muaj,it qers’hor.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

16 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

16 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

16 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

16 hours ago