Categories: Aktualitete

E tërë Greqia flet për këtë shqiptarë: Ai u “fut” në parlamentin grek, gra.biti bankën dhe q.ëlloi poli.cët

Kri.met e fundit në Greqi, mes të cilave edhe një ekz.ekutim maf.ioz i një shqiptari, Aris Papas në një kafene në qendër të Athinës ka rikthyer në parlament debatin mbi sigu.rinë. Hap rejkIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet

Advertisement

Ministri i Mbrojtjes Civile Michalis Chrysochoidis për situatën e krim.inalit.etit në vendin fqinj aku.zoi qeverinë e majtë të SYRIZA-s që ishte në pus.htet, pasi sipas tij ligji i njohur si “Paraskevopoulos” që mi.ratoi l.iroi krim.inel.ët nga qel.itë. Sipas ministrit kri.minel.ët që u liruan nga bur.gu duke përfituar nga ky ligj ishin 117. Hap rejkIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet

Mes të cilëve, ministri mori një shembull konkret që lidhet me një shqiptar. Por cfarë kishte në thelb ky ligj? Ligji me synimin për të lehtësuar mbipopullimin në bu.rgje u dha liri të parakohshme të dën.uarve me pro.bleme shë.ndetës.ore.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

52 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

54 mins ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

55 mins ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

57 mins ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

58 mins ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

60 mins ago