Categories: Aktualitete

EKSKLUZIVE / E gjithe serbia ne “pa.nik” ja me cfare mjete do pajiset FSK nga Amerika. Falemnderit Amerike

F0r.ca e Sig.urisë tani po planifi,kon të furniz0het me pajisje shtesë dhe tashmë kanë nën.shkruar disa kontrata për furn,izim me mjete të nevojshme.Një gjë të til lë e pohon komandanti i FSK’së Gjenerali bënë të di.tur se për çfarë mjete kanë nevojë të furniz,ohen ushta.rët e Kosovës.E pos pajisjeve të bIind uara, tani ushtr,ia e K,osovës po mendon të krijojë edhe fIotë aj,rore. thotë se po men.dojnë që të pajisen me heli.kopter.

Advertisement

Ndërkohë për pilot kjo f0.rcë nuk do të ketë tel.ashe pasi FSK’ja ka tre pilot të shko.lluar jashtë ven,dit të cilët aktualisht po bëjnë prak,tikë në Shqipëri. Vitin e kaluar FSK’ja ka marrë 27 auto.mjete usht.arake të njohura si “Humvee”, të ci lat e,rdhën si dona,cion nga ushtr,ia amerikane.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

27 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

30 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

35 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

42 mins ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

45 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

1 hour ago