Categories: Aktualitete

Ekskluzive: Heli.kopterët Serb futen brenda Te.rritorit të Kosovës, në Bërnjak!

Rreth orës 17:00, he.likopterë serbë janë futur brenda hapësirës ajrore të Rep.ublikës së Kosovës.

Advertisement

Ekipi i “Indeksonline”, i cili po qëndron afër pikës kuf.itare në Bërnjak, ka kapur momentin kur 3 he.likopterët vëzhgojnë nga lartë.Hap videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ush.tarakët serbë kanë përcjellë si.tuatën e krijuar që pesë ditë, kur ser.bët e diri.gjuar nga Beogradi kanë bll.okuar rrugët në Jarinje dhe Bërnjak, në shenjë revo.lte ndaj hyrjes në fu.qi të recip.rocitetit të tar.gave.

Kujtojmë se min.istri i Mbr.ojtjes, Nebojsha Stefanoviq u takua dje me shefin e Shta.bit të Përgjithshëm të Ush.trisë Serbe, gje.neralin Milan Mojsiloviq, për të shkuar më pas në Rashkë.Hap videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

16 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

16 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

16 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

16 hours ago