Categories: Aktualitete

EKSLUZ.IVE: Pas shumë vitesh sot pu bIikohet emri e f emrës që ishte me Sokol Olldashin ditën e AKSl DEN TlT

Teksa kanë kaluar plot pesë vjet nga ngjarja më tr agjike, që tro nditi Shqipërinë dhe gjithë pol.itikën, ak sidenti fa tal që i mori jetën Sokol Olldashit, të vërtetat vijojnë ende të mbahen tu rpshëm se kret, shkruan Pamfleti.I cilësuar pad yshim si një ndër ska ndalet më të mëdha pol.itike, ku preken inte resat e të dyja kaheve, djathtas dhe majtas, po litika është kujdesur me çdo ku sht të mbajë të fshehtë të vërtetën

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago