Categories: Aktualitete

Elton Leka: Mos Me Thuani Shqiptarë, Nuk Jam Dhe S’do Të Jem Kurrë !

Unë nuk jam shqiptar, me sa ktë nuk d u a të jem shqiptar! Ma dje as vetë Ismail Qemali nuk do të do nte të ishte shqiptar, se si je mi ka tά n di s ur ne sot!

Advertisement

Një zhg έ nj im i madh, vu ά jt je, st ë r mu n di me, ll u m, vά rfëri, me di o kr i t et, inj o rά n cë, ka fe ne, lla fe, pë rtaci, da ll a ve re, të sh i tur, të bl erë, të ko rr u p tu e sh ëm, mo rά le të pa mo ra l sh ëm, njerëz pa id e n ti t et ve tj ak dhe ko m bë tar.

Shqiptar do të th otë pr ά pa mb e tj e, pr a p a -mb e tj e, mb e tj e të lë na pas. Kështu kemi pë rfunduar. E përse duhet me qe në shqiptar?

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

4 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

4 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

8 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

8 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

8 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

8 hours ago