Categories: Aktualitete

Faleminderit perjetesisht SHBA-ve, kjo dhuratë qe sapo u nis per FSK-ne po “dridh” serbet dhe kundershtaret ne rajon

Faleminderit perjetesisht SHBA-ve, kjo dhuratë qe sapo u nis per FSK-ne po “dridh” serbet dhe kundershtaret ne rajon.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Trupat ame rik,ane nis kontigjentin e dytë me au tobI,inda për FSK-në (VIDEO) – Trupat e SHBA-ve kane nisur konti gjentin e dytë të au tobI,indave për For cën e Sigu,risë së Kosovës, shkruan Insajderi.SH BA dorëzoi pesë au tobI,inda të tipit M1117 javë më parë, teksa në atë kohë Ministria e Mbrojtjes kishte njoftuar se autom,jetet ishin dhuruar dhe se nuk ishin dërgesat e fundit.Në disa video që kanë qark,ulluar në rrjete sociale, shihet transportimi i dytë i au tobI,indave M1117, të cilat raportohet se janë nisur për në Kosovë.Insajderi ka kontaktuar Zyrën për Mardhënie me Publikun në Ministrin e Mbrojtjes, të cilët u shprehën se për momen,tin nuk mund ta konfirmojnë një gjë të tillë.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

6 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

6 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

7 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

7 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

7 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

7 hours ago