Categories: Aktualitete

Familjaret dhe fqinjët refuzuan ta ndih monin/ Jeti: mi çon të ëmën në va.rreza me biçikletë, bën 5 kilometra rrugë zbathur

Familjaret dhe fqinjët refu zuan ta ndihm onin/ Jet imi çon të ëmën në va.rreza me biç ikletë, bën 5 kilometra rrugë zbathur

Advertisement

Një adole shent në Indi është detyruar që ta çojë vetë tru pin e pajetë të së ëmës në va.rreza, pasi fqinjët refuzuan që ta ndihmonin.me pos hte hapeni videon me market ingun për sek:onda dhe shfaqen pamjet ekskl:u zive!17-vjeçari ,Saroj eci i zbathur për kilometra dhe kur mbërriti tek vendi i fundit ku do të pusL: honte nëna e tij e ndj: erë, u detyrua t’i hapë vetë va.rrin.Nëna e djalit humbi jetën ndërsa shkonte për të mbushur ujë ndërsa fqinjët nuk e ndih: muan pasi ai vinte nga një kastë më e ulët.VIDEO

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

8 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

14 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

14 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

14 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

14 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

14 hours ago