Categories: Aktualitete

“Fëmijët du het të q**** jo të dëgjohen”. Fjalimi i M inistres së Ramës dhe ‘gafat’ që po shp ërthejnë sot rrjetin

M inistrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët ka mbajtur në orën 2 të natës një fjalim të shoqëruar me gafa të cilat nuk u kanë shp ëtuar qytetarëve dhe ish-mi nistrit Ylli Manjani.

Advertisement

Në fjalimin e saj, duket se f akti që ka jetuar jashtë në një pj esë të mirë të kohës, ka bë rë që të ketë vësht.irësi në shqiptimin e disa fj alëve ne gjuhën shqipe.I tillë ka qenë edhe rasti i mëposhtem ku de putetja u p ërpoq të thoshte diçka për fëmijët.
“Një proverbë e vjetër angleze thotë që fëmijët duhet të q…., jo të d ëgjohen”– dëgjohet të thotë min istrja.Kjo ka ngjallur edhe deba.te nëpër rrjete sociale, pas vështi.rësisë që ministrja ka për të shqiptuar fjalën e caktuar.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

4 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

5 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

5 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

5 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

5 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

5 hours ago