Categories: Aktualitete

Fshehja e kasetës me dëshminë e “blerë”, është prova se si e pengonte drejtësinë Sali Berisha që i mori tru.projes së Azemit

Në çdo deklarim të tij, bërë pas vendimit të DASH për shpallje person “non grata”, Sali Berisha i ka qua.jtur shp.ifje ak.uzat për pen.gim të drejtësisë, lidhur me kri.met e tij, të familjes, bashkëp.unëtorëve ministra, politikanë, krye.policë si Agron Kulicaj e Erzen Breçani dhe kri.min.elë që mbante pranë.

Advertisement

Ndoshta, nga tro.nditja e fortë që ka pë.suar, Sali Berisha kujton se SHBA aku.zon e vendos pa pr.ova; por në fakt asnjë pr.ovë, dës.hmi e do.sje nuk është zhdu.kur, përku.ndrazi të gjitha janë të ske.duara me detaje nga drejtësia e re Amerikane.

Një prej fakteve, që vërteton ak.uzën e SHBA, për pe.ngim të drejtësisë me mani.pulim e fshehje të pro.vave të kr.imit, me fsh.ehje dës.hmitari, është rasti i intervistës që Sali Berisha i ka marrë në sp.ital trup.rojes së pla.gosur të Azem Hajdarit, mëngjesin e 13 shtatorit 1998, pa lejen e poli.cisë e pro.kurorisë.

Në foto, duket tru.proja i pla.gosur i Azemit në spi.tal dhe pranë tij pa askënd tjetër, është Sali Berisha i shoqëruar nga Ylli Rakipi, ish-kryeredaktori i gazetës së SHIK-ut dhe ortak i Ilir Metës(me leje ndërtimi të Edi Ramës), në ndërtim kullash e qendrash tregtare mbi troje pronë shteti në ish-Bllok.

Fillimisht, tru.projen Zenel Neza e ma.nipuluan me pre.mtimin për lar.gim il.egal nga Shqipëria e fsh.ehje në Belgjikë; duke i kërkuar si kë.mbim he.shtjen dhe ref.uzimin për dëshmi para drejtësisë.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago