Categories: Aktualitete

Gashi: Ky Albin burri, në Kosovë shqiponjë, e në Bruksel pulë!

Shefi i Grupit Parlam.entar të Lidh.jes Demok.ratike e Kosovës (LDK), Arben Gashi ka pasur kriti.ka për rapor.tin e qeve.risë për dial.ogun Kosovë-Serbi. Ndërkohë që sipas tij, kryemi.nistri Albin Kurti po mban fjalime me emocione, e herë po hap krahët si shqiponjë derisa po flet për këto çështje.

Advertisement

Gjatë sean.cës në orga.nin më të lartë legji.slativ, Gashi ka thënë se në raportin e qever.isë për dia.logun nuk ka asnjë vlerësim për marr.ëveshjet e deritanishme të arritura.

“Përshtypja e përgjithshme që të krijohet kur e lexon këtë rap.ort të kryemi.nistrit, të qev.erisë, është që gjitha këto marrëveshje janë të mira. Kushdo që e ka lexuar këtë raport e sheh që raportimi zyr.tar i qe.verisë është që marrëve.shjet janë afirmative për Repub.likën e Kosovës. Ndërkohë që këtu del dhe mban fjalime herë me emocione, herë duke u përkulur, e herë duke i hapur krahët si shqiponja. Dhe harron se atë shprehjen e famshme që ia patë thënë ish-kryemi.nistrit: Në Kosovë shqiponjë, e në Bruksel pulë”, ka thënë ai në Kuv.end të Kosovës.

Më tej, ai se Kurti nuk po shpalos në kuve.nd asnjë nga parimet e dial.ogut para se të mbahet takimi të martën në Bruksel. Veç tjerash, ka shtuar se kryemi.nistri kishte dekl.aruar se nuk ka biseda me Serbinë pa u zbardhur fati i të pagjeturve, pa repar.acionet e luftës, kërkim falje. Shefi i depu.tetëve të LDK-së tha kreu i ekzek.utivit nuk po përmend as marrëv.eshjen e Uashingtonit, ndërkohë që ishte zotuar se do të anulojë ato marrëve.shje të arritura.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

3 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

3 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

6 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

6 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

6 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

6 hours ago