Categories: Aktualitete

Gazeta serbe ala.rmon rajonin: Ja çfarë plani ush.tarak po përgatisin SHBA-të në Kosovë

Mediat serbe vazhdojnë të speku.Iojnë dhe të pIas.ojnë plane e teori konspi.rative në lidhje me Kosovën. Mediat serbe vazhdojnë të speku.Iojnë dhe a kuzojnë shqiptarët e Shqipërisë dhe Kosovësse duan të “p ushtojnë” dhe kontrolllojnë me fo rcë veriun e Kosovës. Gazeta “Srbija Danas” shkruan se amerikanët, në bashkëpunim me e kstrem istët shqiptarë janë duke përgatitur një a ksion us htarak në veri të Kosovës.

Advertisement

“Amerikanët në bazën e tyre në Kosovë po përgatisin një plan u shtarak për të su Imuar veriun e Kosovës”. Ata do të përpiqen të pr ovokojnë Beogradin për inc idente, siç ishte arrr.estimi bru.taI i Gjuriçit, sepse kanë nevojë për just.ifikim në ndër.hyrjen usht.arake. E vetmja gjë që për shkak të cilës amerikanët e shtyjnë këtë plan është f rika se Vuçiç menjëherë do të dërgojë us htrinë në Kosovë dhe se us htria mund të ketë mbështetje të rëndësishme nga Rusia.”

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

2 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

2 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

2 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

2 hours ago