Categories: Aktualitete

Georg Bush : Të Ar Matoset Fuqishëm Kosova, Ajo Është E Jona

Advertisement

Ish pr esidenti i SH B A-së, George Bush, kishte d eklaruar në vitin kur Kosova ishte shpallur se Kosova do të f orcohet us htarakisht pasi që sipas tij përmes f uqizimit të Kosovës, edhe SH B A-ja do ta f uqizonte ndikimin ne Ballkan.

Por kjo d eklaratë e ish-pr esidentit Bush ka filluar të riaktualiohet në Serbi. Sipas disa me diave serbe Kosova ka filluar të f uqizohet me pë rkrahjen am e ri ka ne dhe se f uqizimi i Us htrisë së Kosovës edhe me mj e te tjera, nuk është i p apritur, pasi që këtë e kishte pa ralajmëruar edhe George Bush.E d eklarata e Bushit, e pastaj edhe e Gj eneralit amerikan Jim Mattisit, për Us htrinë e Kosovës, kanë dri dhurr

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

7 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

7 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

7 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

7 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

7 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

7 hours ago