Categories: Aktualitete

Gjermania I Jep Një Mbështetje Të Madhe Albin Kurtit, Vjen Deklarata E Fortë Nga

Nils Schmid, ka pub/likuar një video në rrjetin social Twitter, ku ka shprehur hapur mbështetjen e tij për Lëvizjen Vete vendosje ! Dhe kandidatin e tyre për Kryeministër, Albin Kurtin. Ai i është drej.tuar qytetarëve të Kosovës duke thënë se Kosova ka nevojë për një udhëheqje moderne e pro evropiane. Vetevendosje dhe Albin Kurti janë njerëzit e duhur për ta udhë hequr vendin drejt së ardhmes. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Advertisement

Ai ka thënë se në rrugën e Kosovës drejt inte.grimeve evropiane duhet të ketë investime në arsim, kohe zion shoqëror duke respekt uar pakicat, l uftë kundër korrupsionit dhe mirë qeverisje dhe ka theksuar se për t’i arritur këto qëllime dhe integrimin e plotë të Kosovës në Bashkimin Evropian qytetarët e saj duhet ta mbështesin Albin Kurtin dhe Vetevendosjen. Ai e ka për.funduar video porosinë e tij duke treguar se social demo.kratët e Gjermanisë janë të bindur se Vetevendosje dhe Albin Kurti janë njerë.zit e duhur për t’i arritur këto synime të vësh tira për Kosovën dhe Evropën.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

9 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

15 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

15 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

15 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

15 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

15 hours ago