Categories: Aktualitete

Gjesti Qe Beri Presidentja Vjosa Osmani Per Bashkeshorten E Agim Ramadanit Do Ju Le Pa Fjale Te Lumte

Vjosa Osmani ia zëvendëson famil,jes së Agim Ramadanit medaljen që u ishte vjedhur nga hajnat.Presi,dentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka bërë të ditur se sot familjes së heroit të kombit, Agim Ramadani, ia ka dorëzuar kopjen e dekoratës “Urdhri Hero i Kosovës”.Kjo medalje, të cilën ia kishte nd,arë presidenti hist,orik i Kosovës, dr. Ibrahim Rugova, e të cilën më 19 pri,ll 2009 ia kishte dorëzuar ish-pr,esidenti Fatmir Sejdiu ishte humbur.“Familjes së heroit të ko,mbit,Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Agim Ramadanit, veprimtarit e luft,ëtarit të paepur për lirinë dhe pavarësinë e Ko,sovës, ia dorëzu,am kopjen e dekoratës “Urdhri Hero i Kosovës”, të cilën ia kishte ndarë presidenti historik i Kosovës, dr. Ibrahim Rugova, e të cilën më 19 prill 2009 ia kishte dorëzuar presidenti Fatmir Sejdiu. Fatkeqës,isht, medalja ishte humbur pa fajin e famil,jes dhe legjisla,cioni aktual lejon që ajo të ridorëz,ohet në raste të tilla.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

10 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

16 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

16 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

16 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

16 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

16 hours ago